آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “صمغ‌های صنعتی: پلی‌ساکاریدها و مشتقات آنها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مرجعی استاندارد است که منابع، فرآیند تولید، مشخصات، شیمی، خواص فیزیکی و کاربردهای فعلی و بالقوه صمغ‌های صنعتی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ضروریات علوم غذایی؛ ویرایش سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانش علوم غذایی برای همه افراد در رشته های مختلف تحصیلی قابل استفاده است. این متن با رویکردی کاربرپسند برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “طراحی فرآیند مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

    اطلاعات کتاب الکترونیک: فرمت فایل: pdf حجم فایل: 23.1 MB زبان: انگلیسی تعداد صفحات: 523 نویسنده: Zacharias B.…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی