آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “صمغهای صنعتی: پلیساکاریدها و مشتقات آنها”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب مرجعی استاندارد است که منابع، فرآیند تولید، مشخصات، شیمی، خواص فیزیکی و کاربردهای فعلی و بالقوه صمغهای صنعتی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “ضروریات علوم غذایی؛ ویرایش سوم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانش علوم غذایی برای همه افراد در رشته های مختلف تحصیلی قابل استفاده است. این متن با رویکردی کاربرپسند برای…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “طراحی فرآیند مواد غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
اطلاعات کتاب الکترونیک: فرمت فایل: pdf حجم فایل: 23.1 MB زبان: انگلیسی تعداد صفحات: 523 نویسنده: Zacharias B.…
49,000 تومان