آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “راهنمای هیدروکلوئیدها (ویرایش دوم)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
هیدروکلوئیدها یکی از پرمصرفترین مواد در صنایع غذایی هستند. آنها با داشتن عملکردهایی نظیر غلیظکنندگی، ژلزدن، بهبود بافت، تثبیتکنندگی و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “رنگ در غذا: بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
رنگ یکی از مهم ترین نشانه هایی است که مصرف کنندگان برای ارزیابی کیفیت یک محصول غذایی به آن توجه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “رنگ در غذا: بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
رنگ، یکی از مهمترین معیارهایی است که مصرفکنندگان برای سنجش کیفیت یک محصول غذایی به کار میگیرند. رنگ را میتوان…
49,000 تومان