آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “مدیریت آلرژن در صنایع غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب به طور جامع به منابع آلاینده های آلرژی زا در غذاها، سرنوشت آن ها در طول فرآوری و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “مشخصهیابی غلات و آردها: خواص، تحلیل و کاربردها”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب یک مرجع پیشرفته است که جزئیات آخرین پیشرفتها در توصیف اثرات فرآیندهای تولید و شرایط ذخیرهسازی بر ویژگیهای…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “مشکلات پنیر حل شد!”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
پنیر یک محصول غذایی منحصر به فرد است که برای تولید موفق آن به دانش علمی قابل توجهی نیاز است.…
49,000 تومان