آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “مدیریت آلرژن در صنایع غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به طور جامع به منابع آلاینده های آلرژی زا در غذاها، سرنوشت آن ها در طول فرآوری و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مشخصه‌یابی غلات و آردها: خواص، تحلیل و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب یک مرجع پیشرفته است که جزئیات آخرین پیشرفت‌ها در توصیف اثرات فرآیندهای تولید و شرایط ذخیره‌سازی بر ویژگی‌های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مشکلات پنیر حل شد!”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پنیر یک محصول غذایی منحصر به فرد است که برای تولید موفق آن به دانش علمی قابل توجهی نیاز است.…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی