آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
سرمایش و یخزدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
امولسیفایرها به طور سنتی به عنوان موادی که به تشکیل و تثبیت امولسیون ها کمک می کنند، توصیف می شوند.…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک”راهنمای علم و فناوری لبنیات: جلد اول، دوم و سوم”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این مجموعه سه جلدی بسیار مفید که توسط کارشناسان مشهور لبنیات با سوابق و تجربیات متنوع نوشته شده است، گزارش…
49,000 تومان