آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

سرمایش و یخ‌زدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

امولسیفایرها به طور سنتی به عنوان موادی که به تشکیل و تثبیت امولسیون ها کمک می کنند، توصیف می شوند.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک”راهنمای علم و فناوری لبنیات: جلد اول، دوم و سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این مجموعه سه جلدی بسیار مفید که توسط کارشناسان مشهور لبنیات با سوابق و تجربیات متنوع نوشته شده است، گزارش…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی