آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “نقش و تأثیر اینترنت بر صنعت غذا”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب، دویست و پنجاه داستان اولی که در سرویس اطلاعات انقلابی صنعت غذا، یعنی efoodnews.com منتشر شده است را…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “همه مراحل کنسرو کردن”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب حاضر راهنمای کاملی برای کنسرو کردن مواد غذایی به روش “سرد” (cold-pack) است. این روش شامل پر کردن قوطی…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “هنر تهیه سوسیس گیاهی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”
49,000 تومان