آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “نقش و تأثیر اینترنت بر صنعت غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب، دویست و پنجاه داستان اولی که در سرویس اطلاعات انقلابی صنعت غذا، یعنی efoodnews.com منتشر شده است را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “همه مراحل کنسرو کردن”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب حاضر راهنمای کاملی برای کنسرو کردن مواد غذایی به روش “سرد” (cold-pack) است. این روش شامل پر کردن قوطی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “هنر تهیه سوسیس گیاهی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی