• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
رایگان!

در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…

رایگان!

کتاب الکترونیک “تکنیک‌های استخراج مدرن: نمونه‌های غذایی و کشاورزی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلال‌های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس های سالم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Making Healthy Sausages”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس: راهنمای جامع همراه با دستور العمل ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید سوسیس: اصول و روش ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “تولید سوسیس: اصول و روش ها” یک راهنمای جامع و معتبر برای تولیدکنندگان به منظور تولید محصولات باکیفیت برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید سوسیس: اصول و روش ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

شیوع اخیر بیماری‌های E.coli و جنون گاوی باعث شده است که مسئله ایمنی گوشت هرگز به اندازه امروز مورد توجه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید ماست و شیرهای تخمیری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری» با ترکیب تجربه عملی چهار دهه‌ای در تولید ماست و فرآورده‌های لبنی تخمیری با…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید محصولات غذایی حلال”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تا کنون، کتاب‌هایی که به مسائل مواد غذایی حلال می‌پردازند، بر کمک به مصرف‌کنندگان مسلمان در تصمیم‌گیری در مورد اینکه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید و فرآوری بهداشتی محصولات از گوشت ، ماکیان و آبزیان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

موضوع اصلی برای این کتاب به دلیل علاقه زیاد مصرف کنندگان به خرید گوشت، مرغ و محصولات ماهی کم چرب،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تیمار کردن گوشت با نیتریت: مشکل “ان نیتروزآمین” و جایگزین های نیتریت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “جنبه‌های مهندسی غلات و محصولات بدست آمده از غلات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت مهندسی غلات و محصولات مبتنی بر غلات در صنعت غذا طی سال‌های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است،…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: