آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی فرآوردههای گوشتی آماده به مصرف (ویرایش اول)”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
افزودنی های غذایی عامل بحث و شبهه زیادی است. اکنون در ویرایش سوم کتاب “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی” قصد…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب «راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راهحلهای جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…
49,000 تومان