آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبه‌های فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآورده‌های غذایی است. این کتاب با سردبیران…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر ​​خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی