آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب “فرآوری حرارتی محصولات گوشتی آماده به مصرف” اطلاعات فنی حیاتی در مورد تمام جنبههای فرآوری حرارتی این محصولات ارائه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرآوری گوشت: ارتقای کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
گوشت به تنهایی یک وعده غذای اصلی و همچنین ماده اولیه بسیاری از فرآوردههای غذایی است. این کتاب با سردبیران…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرآوری لبنیات – بهبود کیفیت”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب ترکیب، تولید و کیفیت شیر خام را مورد بحث قرار می دهد و تحولات فرآوری از سیستم های…
49,000 تومان