آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فرآوری و مدیریت کیفیت شیر “

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

انجمن فناوری لبنیات (SDT) به Wiley-Blackwell پیوسته است تا مجموعه ای از کتاب های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرایندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به بررسی روش‌ها و فنون جداسازی اجزای مواد غذایی و محصولات صنایع بیوتکنولوژی می‌پردازد. مقدمه‌ی کتاب بر ترکیبات…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی