آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “فرآوری و مدیریت کیفیت شیر “
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
انجمن فناوری لبنیات (SDT) به Wiley-Blackwell پیوسته است تا مجموعه ای از کتاب های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرایندهای جداسازی در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی: اصول و کاربردها”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب به بررسی روشها و فنون جداسازی اجزای مواد غذایی و محصولات صنایع بیوتکنولوژی میپردازد. مقدمهی کتاب بر ترکیبات…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فرهنگ قهوه؛ استاد کاپوچینو و لاته ماکیاتو”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب دستورالعمل تهیه کاپوچینوی عالی را در اختیار شما قرار می دهد. با نکاتی از بهترین باریستاهای نیویورک، که…
49,000 تومان