آکادمی آی فودز

کتاب های الکترونیک

کتاب الکترونیک “فناوری نوشیدنی‌های عملگرا و تخصصی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Functional and speciality beverage technology”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری‌های تقطیر پیشرفته: طراحی، کنترل و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقطیر به طور سنتی مهم ترین روش برای جداسازی مخلوط ها در صنعت فرآیندهای شیمیایی بوده است. با این حال،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “فناوری‌های خشک‌کردن در فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

خشک کردن قطعا مفیدترین روش در عملیات بزرگ‌مقیاس برای نگه‌داری ایمن مواد غذایی جامد برای دوره‌های طولانی است و اهمیت…

49,000 تومان

صنعت لبنیات

صنعت گوشت

صنعت قهوه

فرمولاسیون غذایی