آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
کتاب الکترونیک “فلاونوئیدها (شیمی، بیوشیمی و کاربردها)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
پیشرفتهای چشمگیر در زمینه فلاونوئیدها در طول دو دهه گذشته حاصل شده است. در حالی که حوزه پزشکی از فلاونوئیدها…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فناوری فرآوری مواد غذایی: اصول و کاربرد (ویرایش دوم)”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
چاپ اول کتاب “فناوری فرآوری مواد غذایی” به سرعت به عنوان متن مرجع برای بسیاری از دوره های علوم و…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “فناوری لبنیات: اصول خواص و فرآیندهای شیر”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
این کتاب تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات در مواد خام و محصولات میانی و…
49,000 تومان