کتاب الکترونیک “مقررات حاکم بر مواد غذایی نانو: مقررات پاسخگو مبتنی بر اصول”
مواد غذایی که نانوتکنولوژی بر آنها تأثیر گذاشته است یا نانوتکنولوژی در آنها اعمال می شود، نانوغذا نامیده می شود.…
کتاب الکترونیک “ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی، بهداشتی و غذایی”
امولسیون های آرایشی امروزه در اشکال مختلف برای کاربردهای مختلف، از جمله کرم های صورت و دست برای پوست های…
کتاب الکترونیک “من عاشق قهوه هستم! بیش از 100 نوشیدنی قهوه آسان و خوشمزه”
این هنرمندی است. این نوعی اعتیاد است. این است. . . قهوه. این نوشیدنی خوشمزه را با این کتاب دستور…
کتاب الکترونیک “مهارت و علم قهوه”
کتاب مهارت و علم قهوه، گیاه قهوه را از منشاء آن در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان…
کتاب الکترونیک “مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم”
کتاب”مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم” بررسیهای مهم و مباحث بهروز در مورد موضوعات کلیدی مرتبط با مهندسی…
کتاب الکترونیک “مواد تشکیل دهنده محصولات گوشتی (ویژگی ها، عملکرد و کاربردها)”
دانلود کتاب الکترونیک “Ingredients in Meat Products (Properties, Functionality and Applications)”
کتاب الکترونیک “مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال ها) در تغذیه و سلامت”
آیا ایزوفلاون های سویا خاصیت محافظت عصبی دارند؟ چه تفاوت هایی بین گونه های مختلف اکیناسه وجود دارد؟ کدام فیتوکمیکال…
کتاب الکترونیک “میکروب شناسی کاربردی لبنیات “
این مرجع کاملاً بازبینی و بهروزرسانیشده، پوشش جامع و کاملی از آخرین پیشرفتها و دستاوردهای علمی در میکروبشناسی لبنیات را…
کتاب الکترونیک “میکروبیولوژی کاربردی لبنیات”
این مرجع کاملاً اصلاح و به روز شده، پوشش جامعی از آخرین تحولات و پیشرفتهای علمی در میکروبیولوژی لبنیات با…
کتاب الکترونیک “میوه ها و سبزیجات تازه برش خورده: علم، فناوری و بازار”
کتاب «میوه ها و سبزیجات تازه برش خورده: علم، فناوری و بازار» منبعی جامع برای صنعت رو به رشد میوه…
کتاب الکترونیک “نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، آشامیدنی و مواد مغذی”
نانوتکنولوژی پتانسیل تاثیرگذاری قابل توجهی بر فرآوری مواد غذایی دارد. این کتاب مهم، تحقیقات جاری در این زمینه را خلاصه…
کتاب الکترونیک “نانوتکنولوژی در محصولات غذایی (خلاصه کارگاه آموزشی)”
در صنایع غذایی، دانشمندان در حال بررسی پتانسیل نانوتکنولوژی برای افزایش طعم و سایر ویژگیهای حسی غذاها، معرفی نانوساختارهای ضد…