• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “قهوه: تولید، کیفیت و شیمی – ویرایش اول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است، اما فرایند تولید آن چگونه بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت قهوه تأثیر می‌گذارد؟…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: راهنمای جامع دانه، نوشیدنی و صنعت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «قهوه: راهنمای جامع دانه، نوشیدنی و صنعت» راهنمایی قطعی برای بررسی ابعاد گوناگون این دانه و نوشیدنی محبوب در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: کاشت، تولید، فرآوری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

برخی از بهترین صفت هایی که قهوه را توصیف می کنند عبارتند از: محرک، خوش عطر، ملایم، غنی و قوی.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: کشت، فرآوری، تولید پایدار: راهنمای تولیدکنندگان، فرآوری‌کنندگان، معامله‌گران و محققان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه فراتر از یک نوشیدنی انرژی‌بخش یا یک نوشیدنی خوش عطر است که یادآور لحظات خاص با افراد خاص است؛…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “قهوه: گیاه‌شناسی، بیوشیمی و تولید دانه و نوشیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ما در عصر تغییر علمی و اجتماعی شتابنده‌ای زندگی می‌کنیم که ناشی از پیشرفت‌های آموزشی، فناوری و ارتباطات مدرن است.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کاربردهای فیزیکی هیدروکلوئیدها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

“مجموعه مقالات همایش درباره «کاربردهای فیزیکی هیدروکلوئیدها»، که در 130مین نشست ملی انجمن شیمی آمریکا در برابر بخش‌های شیمی کشاورزی…

49,000 تومان
کتاب الکترونیک "کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی"
39%
تخفیف

کتاب الکترونیک “کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی”

بدون امتیاز 0 رای
Original price was: 49,000 تومان.Current price is: 30,000 تومان.

“کاربردهای میکروبیولوژی: راهنمای آزمایشگاهی در میکروبیولوژی عمومی” به مدت بیش از 35 سال، “استاندارد طلایی” راهنماهای آزمایشگاهی میکروبیولوژی بوده است.…

Original price was: 49,000 تومان.Current price is: 30,000 تومان.

کتاب الکترونیک “کالری‌سنجی در فرآوری مواد غذایی: تحلیل و طراحی سیستم‌های غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کالری‌سنجی در فرآوری مواد غذایی: تحلیل و طراحی سیستم‌های غذایی” اصول بنیادین کالری‌سنجی را معرفی می‌کند و کاربردهای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کپسوله سازی میکرو/نانو از ترکیبات فعال مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب نوآوری‌های اخیر در فناوری‌های کپسوله‌سازی و تکنولوژی رهاسازی کنترل‌شده و همچنین اصل طراحی سیستم‌های تحویل غذای جدید را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی خبره قهوه، مجموعه‌ای از دستور العمل‌ها برای تبدیل هر نوشیدن قهوه به یک رویداد به یاد ماندنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اگر اهل نوشیدن قهوه هستید و به دنبال بهتر کردن طعم قهوه ای هستید که می نوشید، این کتاب برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی سوسیس: 141 دستور پخت سوسیس خوشمزه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The Sausage Cookbook: 141 Delicious Sausage Recipes”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی مرینیت کردن: مجموعه 151 دستور پخت مرینیت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The Marinades Cookbook: 151 Marinade Recipe Collections”

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: