کتاب الکترونیک “بزهای شیرده، تغذیه و خوراک دام”
بزهای شیرده از دیرباز به عنوان منبع درآمدی مهم برای جمعیت روستایی در نظر گرفته شده اند و فرصتی را…
کتاب الکترونیک “بهبود طعم پنیر”
طعم، کلید پذیرش محصولات پنیر در میان مصرف کنندگان است و بنابراین برای متخصصان صنعت لبنیات یک موضوع حیاتی به…
کتاب الکترونیک “بهداشت کارخانجات غذایی: طراحی، نگهداری و شیوه های خوب تولید؛ چاپ اول”
پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی، کاهش فساد محصول، و بهبود کیفیت محصول نگرانی های مداوم در صنعت…
کتاب الکترونیک “بهینهسازی استخراج در مهندسی مواد غذایی”
این کتاب، تنها منبع جامع در زمینه بهینهسازی فرآیند استخراج در صنایع غذایی است. در این کتاب، جزئیات مربوط به…
کتاب الکترونیک “بیوتروریسم و امنیت غذایی”
کتاب «بیوتروریسم و امنیت غذایی» توسط متخصصان در زمینه بیوتروریسم غذایی و آمادگی صنعت نوشته شده است و بر توسعه…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غذایی از دیدگاه اخلاقی”
دانلود کتاب الکترونیک “Food Biotechnology in Ethical Perspective”
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غلات”
دانلود کتاب الکترونیک “Cereal Biotechnology”
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی غلات”
دانلود کتاب الکترونیک ” Cereal Genomics “
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی لیپید”
این کتاب به پیشرفتهای اخیر در فناوری سیال فوق بحرانی، بیوکاتالیز، مهندسی فرایند زیستی و اصلاح نژاد گیاهان میپردازد. کتاب…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی مواد غذایی از دیدگاه اخلاقی، ویرایش دوم”
این نسخه اصلاح شده، مطالعه ردپای تامپسون در مورد مسائل اخلاقی و فلسفی مطرح شده توسط بیوتکنولوژی را به روز…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی مواد غذایی، ویرایش دوم”
ویرایش دوم کتاب بیوتکنولوژی مواد غذایی که برای بیان کردن آخرین تحقیقات و پیشرفتهای موجود، بازبینی و بهروزرسانی شده است،…
کتاب الکترونیک “بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه”
“بیوتکنولوژی و کیفیت قهوه” کتابی جامع است که شامل ۴۵ فصل تخصصی نوشته شده توسط کارشناسان برجسته بینالمللی در زمینه…