آکادمی آی فودز
کتاب های الکترونیک
“کتاب الکترونیک “کتاب آشپزی خبره قهوه، مجموعهای از دستور العملها برای تبدیل هر نوشیدن قهوه به یک رویداد به یاد ماندنی”” به سبد شما افزوده شد. مشاهده سبد خرید
کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…
49,000 تومان
کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی: محصولات لبنی”
بدون امتیاز
0 رای
49,000 تومان
شیر و محصولات لبنی بخش اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از…
49,000 تومان